MIKÄ ON CISÄPIIRI ??

Cisäpiiri on Internetissä toimiva ilmainen keskustelufoorumi, jossa sisäkorvaistutekäyttäjät jakavat tietoa omista kokemuksistaan.

Cisäpiiri-keskustelufoorumi on tarkoitettu sisäkorvaistutetta käyttäville henkilöille tai perheille, joissa on sisäkorvaistutekäyttäjä. Myös leikkaukseen menossa olevat pääsevät mukaan foorumiin..

Kuten nimestäkin voi päätellä, foorumi on suljettu ulkopuolisilta, koska siellä keskustellaan monista henkilökohtaisista asioista. Foorumiin ei pääse ammattinsa tai opintojensa puolesta sisäkorvaistuteasioista kiinnostuneet.

Foorumi on yksityisessä omistuksessa oleva, ajanmukaisissa tiloissa ja laitteissa toimiva kokonaisuus ja käyttäjilleen ilmainen.

 

MITEN PÄÄSEN CISÄPIIRI- FOORUMIIN?

Mikäli olet / perheessäsi on sisäkorvaistutekäyttäjä tai olet ns. leikkausjonossa oleva, voit hakea foorumiin esittelemällä itsesi ja "implanttihistoriasi" osoitteeseen finski@nic.fi tai YHTEYSTIETOLOMAKKEELLA

1. Lähetä itsestäsi tieto sähköpostilla tai yhteystietolomakkeella

2. Saat www-osoitteen ja salasanan foorumiin

3. Rekisteröityminen

4. Tunnuksen aktivointi ylläpitäjän toimesta

5. Esittäytyminen foorumissa

Foorumissa olevia viestejä pääsee lukemaan vasta itsensä ja/tai perheensä esittelyn jälkeen. Esittelypakolla varmistetaan tasapuolisesti "avoimuus" foorumin käyttäjien suhteen ja näin tutustumme toisiimme hieman paremmin.